1.A

1.A

Mgr. Radka Zadražilová

1 Dadák Hanuš
2 Doleček David
3 Drapčák Daniel
4 Farbiaková Michala
5 Greplová  Sára
6 Klvaň Matěj
7 Kočičková Kateřina
8 Kříž Bruno
9 Lederer Adam
10 Mahdalová Petra
11 Mášová Marie
12 Mitáčková Eliška
13 Moravec  Vojtěch
14 Najt Dalibor
15 Parči Samuel
16 Pechan Jan
17 Procházka Jan
18 Rybníkář Prokop
19 Smítalová Ester
20 Šimková Gabriela
21 Švejda Kryštof
22 Vida Lilian
23 Waldhans Vojtěch
24 Weisová Lucie
25 Zezula Jan
26 Zubek Miroslav

Vítáme Vás v naší třídě!

  Jak už určitě víte, jsme Ferdova třída, a proto se s Ferdou Mravencem budete potkávat každý pátek v žákovské knížce, kde bude hlásit výsledky celotýdenního hodnocení chování ve vyučování. Děti doma určitě vysvětlí, jak si musí uhlídat 5 larviček v mraveništi.

     Rozkoukáváme se po škole, začínáme pracovatna svém "vzdělávání" a zatím nám to jde móóóc dobře. Pssst !!! Nezakřiknout !!!

     Už nosíme domácí úkoly - jen připomínáme - hledejte červený puntík :-) . V pátek ho nehledejte. Snad jen ve vyjímečných případech. Dodržujeme totiž víkendy ! :-)

     Do říjnových třídních schůzek ( 10.10.2016 ) budeme vychytávat "mouchy" a tam si všechno dovysvětlujeme.

    Upozornění :

Jako všechny děti na škole, i my máme kartičky na zdarvé svačinky z automatu. Zatím jsou uschované u paní učitelky a jestli souhlasíte, zůstanou u  ní až do výše zmíněných třídních schůzek, kde si k nim vše vysvětlíme mezi dospěláky. Máme teď totiž tolik nových informací a povinností, že nákup v automatech asi ještě chvilku může počkat.

   Děkujeme taky všem za brzké zaplacení třídního fondu a zajištění potřebných pomůcek pro naše školní radovánky :-)

Přejeme příjemný start do studiíí !!!

Podzimní ochutnávka

     V říjnu jsme se rozhodli, že nebudeme o podzimní úrodě na zahradách a polích jen mluvit, ale že ji i ochutnáme. Moc děkujeme maminkám, tetám, babičkám….za zaslané “ vzorky“ !!!

    Díky tomu jsme měli tu čest ochutnat hodně druhů. Většina z nás byla statečná a ochutnala i to, co nikdy ještě nejedla (alespoň ne v syrovém stavu). V nabídce bylo : mrkev, celer, petržel, brambora, česnek, cibule, červená řepa, zelí, rajče, paprika, kukuřice, dýně, švestka, hruška, jablko, hrozny, semínka slunečnice, obilí,oříšky, jedlé kaštany, šípky a také v obchodě  celoročně dostupné banány, pomeranče a mandarinky. A k připomenutí jsme si vyrobili barevnou mozaiku – jablíčko.  Foto v galerii - ŠKOL.ROK 2016/2017 - 1.A 2016/2017

Mikuláš

Po návštěvě Mikuláše v naší třídě jsme zůstali spolu úplně všichni, což znamená, že to s námi není ještě tak špatné. :-)

......a už se moc těšíme na  Vánoce !!!!

Foto v galerii a na "rajčeti" - http://matylda14.rajce.idnes.cz/

Rok 2017

Vítáme vás všechny v novém roce. Přejeme do celého roku 2017 hodně zdraví, štěstí , lásky a hlavně trpělivosti s námi !!! :-)

Po Vánocích jsme se opět sešli ve třídě. Plni zážitků a dojmů z Vánočních prázdnin. 

Přiblížilo se nám naše první velké hodnocení, pololetní vysvědčení. Ověřili jsme si své vědomosti prvními opakovacími prácemi z Č a M. 

Výsledky si budete moct prohlédnout na třídní schůzce, která se koná v pondělí 16.1.2017 ve třídě 1.A .

Galerie