3.B

3.B

Kristýna Weissová

Třídní schůzky

Milí rodiče,

srdečně Vás zvu na seznamovací třídní schůzky, které budou 15. října v 16.00 v naší třídě 3. B. Třída se nachází v přízemí na konci chodby. Budu se těšit na viděnou.

S pozdravem,
Kristýna Weissová

Co jsme zatím společně prožili

Milí rodiče,

srdečně Vás zdravím ve školním roce 2018/2019 jakožto nová třídní učitelka 3. B. Od září se třída rozrostla o několik nových členů - přišlo k nám pět nových spolužáků, které mezi sebe děti moc hezky přijaly. Rozrostl se také rozvrh hodin o jeden nový předmět - anglický jazyk. Upřímně doufám, že děti budou cizí jazyk zvládat levou zadní. :)

Od září jsme všichni společně stihli prožít spostu hezkých zážitků a akcí. Velice silně na děti zapůsobila přednáška nevidomé paní s vodícím pejskem, kde se děti dozvěděly, jak vypadá běžný život nevidomých a jak velkým pomocníkem vodící pes je. Děti dostaly prostor na otázky, kterého bohatě využily. Téma je totiž velice zajímalo. Dále děti navštívily hudební program, kde se zábavnou formou dozvěděly o starých řemeslech. Celý program byl protkaný chytlavými písněmi a doprovodem méně známých hudebních nástrojů. 

Ve třídě jsme si také s dětmi uděly "Dušičkovo-halloweenský" den, kdy žáci přišli v maskách a celý den jsme se bavili o tom, jak se oba svátky slaví. Dále jsme nemohli vynechat ani důležitou událost - 100 let republiky, kdy jsme si s žáky zábavně vysvětlovali historii a současnost.

Ve středu 14. listopadu nás čekal kulturní program "Filmová a muzikálová hudba". Jak již název vypovídá, šikovní muzikanti nás provedli světem krásných písní z filmů a muzikálů, které si s nimi mohly děti společně zazpívat. Aby se děti zapojily co nejvíce, hudebníci pro ně nachystali mikrofony, ke kterým si mohli odvážlivci přijít zazpívat. Zájem byl velký a úspěch stejně tak. Tělocvičnou se tak neslo plno radostného zpěvu a rytmus pěkných písní nenechal nikoho v klidu, takže už po chvíli se prostory zaplnily tancujícími dětmi. Program byl velmi vydařený a žáci odcházeli s úsměvem od ucha k uchu.

Fotografie z našich akcí

Milí rodiče,

fotografie naší třídy naleznete vždy na tomto odkazu: http://kristynaweissova.rajce.idnes.cz/. Přihlašovací údaje jsem Vám vlepila do deníčků. Přeji Vám příjemné prohlížení. :c) 

S pozdravem,
Kristýna Weissová

Bruslení

Milí rodiče, 

se zimním obdobím nám začíná bruslení. Termíny, kdy budeme chodit na stadion na Křídlovické jsou: 9.1., 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 20.2.

Co si mají brát děti s sebou?

  •  brusle + velkou tašku/batoh, do kterého se vejdou (prosím, ne igelitku)
  • teplé oblečení: oteplovačky, bunda, teplé ponožky/punčocháče
  • rukavice, čepice (bez toho by děti nemohly bruslit), šála
  • kdo chce, tak si může vzít helmu na bruslení
  • hadřík na utření bruslí
  • kapesníky
  • jídlo a pití

Tak nasadit brusle a hurá na to. :)  

Rozvrh hodin

3.B 1 2 3 4 5
Pondělí Č Prv Pv A M
Úterý Č M ˇV Tv Hv
Středa A Č M Vv Č
Čtvrtek M Č Č PI Prv
Pátek A Vv Č M Č

Galerie