3.A

3.A

Mgr. Ivana Medunová

1. Beránková Marie

2. Cardová Kristýna

3. Cejpek Filip

4. Čepeláková Kateřina

5. Dadák Matěj

6. Flídr Lukáš

7. Hudeček František

8. Hynšt Jan

9. Chiritoi David Andrei

10. Chupil Andrey

11 .Ledererová Anna

12. Lojdová Anna

13. Majzner Petr

14. Osvald Ondřej

15. Pakosta Adam

16. Pál Sebastian

17. Pokorná Natálie Anna

18. Prax Štěpán

19. Rybnikář Kryštof

20. Šebelová Monika

21. Špičková Tereza

22 .Štočková Nikol

23 .Zezula Martin

WELCOME TO OUR CLASS!

Tak takový nápis jsme uviděli, když jsme letos vstoupili do naší nové třídy s novou p. učitelkou Ivanou a se známou slečnou asistentkou Míšou. Ve třídě je plno obrázků klaunů, kteří si hrají s anglickými slovy. Asi už tušíte, že letos nás čeká nový předmět - Anglický jazyk. Klauni nám napsali dopis a na posilněnou nám darovali dobrotu. V dopise nás ujistili, že angličtiny se nemusíme bát, protože p. učitelka se slečnou asistentkou jsou připraveny nám vždy pomoci. Dopis končil slovy GOOD LUCK and KEEP SMILING. Tak přenášíme úsměv i na vás, protože jistě víte, že s úsměvem jde vždy vše lépe! Brzy se zase ozveme a také uděláme fotky, aby jste viděli, jak jsme vyrostli a jak nám to sluší.  

GOOD BYE!

GIRLS:  Mary, Christina, Catherine, Ann, Natalie, Ann, Monica, Theresa, Nicol

BOYS: Philip, Matthew, Luke, Frank, John, Andrew, David, Peter, Andrew, Adam, Sebastian, Steven, Christopher, Martin

Už máme za sebou skoro dva měsíce učení a daří se nám práce dobře, protože máme Žákovskou knížku plnou pěkných známek. Také jsme si udělali výlet na výstavu Secese , která se konala v letohrádku Mitrovských. Vrátili jsme se o 100 let zpět a dověděli jsme se, jak se lidé v té době oblékali, s čím si hrály děti a jak se všichni k sobě vzájemně chovali. Hodně se toho od té doby změnilo. Výstava se nám líbila. Teď se pomalu chystáme na Halloween.

Už nás zase kromě učení čekají různé akce a to hned příští týden. 24.11. bude v naší škole mobilní Planetárium, což bude určitě velmi zajímavé. 26.11. nás čeká vánoční focení, abychom mohli darovat své fotky příbuzným. A bude tu prosinec. Pro většinu z nás je to nejkrásnější měsíc v roce. 2.12. se nám ve škole rozsvítí vánoční stromeček a bude jarmark. Přijďte se podívat! 4.12. k nám zavítá Mikuláš s čerty a anděly. 9.12. jedeme na předvánoční výlet. A to už budou pomalu Vánoce za dveřmi.

Vše se vydařilo, Mikuláš nám dal dobroty. Stromeček ve škole svítí. Děti krásnš zazpívaly koledy a zahrály divadlo. Výlet nás vánočně naladil. 16.12. budeme mít ještě vánoční hrátky v tělocvičně a pak už budou Vánoce skutečně blízko.

Na krásném advetním věnci, který nám donesla Anička Ledererová, jsme rozsvítili třetí svíčku.Tu čtvrtou si děti rozsvítí až doma, protože v pondělí a úterý mají děti Ředitelské volno. Proto už teď Vám všem přejeme krásné, radostné a veselé Vánoce a také Happy New Year!

V daším kalendářním roce nás čeká spousta akcí, které budeme mít zase napsané v Deníku. Nejvíce se těšíme na bruslení, které bude v těchto dnech: 6.1., 13.1., 20.1.,27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 24.2.. Budeme potřebovat brusle, sportovní oblečení, čepici a rukavice, bez toho na led nemůžeme.

Už jsme zase tady s Vámi v roce 2016. Přejeme vše dobré. Ať se nám daří učení , ať jsme zdraví a ať se máme rádi !

Už jsme začali bruslit . Všem se nám to moc líbí a těšíme se na každou středu. Ti, co stojí na bruslích poprvé, dělají překvapivě velké pokroky. Děkujeme rodičům, že nás na bruslení dobře vybavili.

A je tu pololetí. Čeká nás pěkné vysvědčení a spousta práce v pololetí dalším. My se ničeho nezalekneme a jsme připraveni na další úkoly. Kéž by se nám vše dařilo jako doposud. Držte nám palce.

V dalším pololetí nás čeká hodně akcí: bruslení,  divadlo, canis terapie, dopravní výchova, velikonoční dílny, výlet a další akce. Podrobné informace budou v našem Deníku.

Přejeme všem krásné jaro. Velikonoce holky prožily bez úrazů a kluci si vykoledovali spoustu vajíček a jiných dobrot. Měli jsme ve škole besedu o včelách. Velmi se nám  líbila. Prohlédli jsme si živé včelky, zkusili jsme si ochrannou včelařskou kuklu a vyrobili jsme si svíčky z včelího vosku.Také k nám do třídy přišli pejsci v rámci projetku Canis Terapie. Povídali jsme si, jak se o pejsky staráme. Dověděli jsme se, co dělat, aby nám neublížili. Zažili jsme s nimi hezké chvíle, když jsme je krmili. Čeká nás oslava Dne Země. Těšíme se na tento projekt. Budeme mít "pískování". Co je to "pískování" vám prozradíme, až později.

Podle našich fotek jste už na to přišli. Z barevných písků si děti udělaly přilepovací obrázek. Všichni se velice snažily a obrázky se všem podařily.Dále jsme pokračovali v projektu o Zemi. Seznámili jsme se se životem lidí v 6 světadílech. Tento týden jsme měli Etické dílny. Beseda byla na téma "Jak se stát dobrým kamarádem". Paní lektorka s námi besedovala 2 vyuč. hodiny. Sdělovali jsme si názory, hráli jsme scénky, zpívali písně, zamýšleli jsme se nad různými otázkami a na závěr jsme si vyrobili přání pro kamaráda. Všichni jsme se shodli na tom, že beseda byla pro nás velmi poučná a prospěšná.

Vážené maminky a babičky a tatínci, chceme Vás pozvat na výstavu našich výtvarných prací a jiných výrobků, která se bude konat ve čtvrtek 5.5. v 15 hod. v budově naší školy . Bude také taneční vystoupení a zpívání. Vše se koná k oslavě našich maminek, protože všechny maminky na celém světě mají tento víkend svátek. BLAHOPŘEJEME.

Do naší školy přijeli draví ptáci. Viděli jsme spoustu dravých ptáků a také jsme se u jejich přehlídky pořádně zasmáli, protože jejich chovatelé a cvičitelé měli hodně vtipných poznámek. Pomalu se blíží konec škol. roku. Teď nás čeká opakování učiva. Těšíme se na společný výlet do ZOO Lešná, který se uskuteční 15.6.. Možná půjdeme také na závěr roku do kina. Prázdniny se už hodně přibližují.

Rozvrh hodin

3.A 1 2 3 4 5
Pondělí Čj M Čj Prv Pl
Úterý Aj Čj M Čj Pv
Středa Čj Tv M Čj Prv
Čtvrtek Aj Čj M Hv Čj
Pátek Aj Čj M Vv Vv

Galerie