1.A

1.A

Mgr. Radka Zadražilová

VÍTEJTE U NÁS VE TŘÍDĚ !!!!

 

     V září jsme se sešli nová parta z různých školek , abychom spolu zkusili dokázat vycházet, učit se , bavit se, smát se, někdy i plakat a hlavně zažívat spoustu nového a zajímavého.

     Po měsíci můžeme říct, že to vypadá dooost  nadějně ! :-)  Začínáme se navzájem respektovat, uznávat, poslouchat , pomáháme si…… ještě to má nějaké nedostatky, ale…. vždyť jsme spolu teprve chvíli !!!

     Držte nám palce , my je zase budeme držet naopak Vám, abyste s námi tohle všechno vydrželi!!!!

Škola v přírodě

Zdravíme všechny naše příznivce,

dorazili jsme na místo a jsme ubytovaní, najezení, nachození a teď už i položení v postýlkách. Počasí je naprosto perfektní, okolí nádherné. Takže jestli naše šamanka udrží slunce na obloze, nebude nám, kromě Vás, nic chybět. Ale o to nám přece jde, abychom to dokázali a vrátili se jako stateční indiáni.

                                           Užijte si to v Brně a zítra zase na shledanou. Indiáni od Doubravky

Škola v přírodě - 2. den

Máme za sebou další den. Zase byl krásný a ještě nás tentokrát počasí pobavilo daleko víc než včera. Bylo krásně, teplo, ale i bouřilo a lilo jako z konve. Prostě zábava.

Máme nová indiánská trička, jen je teď musí náčelníci dozdobit, ale až to bude, tak Vám vyrazíme dech už na fotkách J. Takže zítra se těšte, nebudete zklamaní.

A teď už dobrou noc a mějte se.

ŠvP - 3. den

Dobrý večer všem,

dnes večer od nás žádné složité zprávy nečekejte, bo máme fičák. Po večeři musíme nastudovat sborový indiánský zpěv a pak jdeme založit požár do tee-pee…uznáte jistě, že na zprávy a stesky nemáme čas.

Howgh, domluvili jsme J.

ŠvP - 4. den

Tak a je to tu zase. Dali jsme se dohromady, začali si všechno užívat a…jedeme domů. Ale tam zase máme Vás a tak je vlastně všechno tak, jak má být. V nejlepším je dobré skončit.

A tak nám přejte hezké sny, pomožte Šamance odklonit tu avizovanou bouřku a zítra se kolem 13. hodiny uvidíme za školou.           Indiáni od Doubravky

Rozvrh hodin

1.A 1 2 3 4
Pondělí Pl/Č Č M Č
Úterý Č M Č Prv
Středa Č M Tv Hv
Čtvrtek Č Prv Č Vv
Pátek Č M Č/Pi Pv

Galerie